Vi har vårdugnad mandag 5. mai 2014 kl. 18:00

Dugnad 8.jpf

Som vanlig arrangeres vårens dugnad i mai måned. Vi rydder søppel og gjør det pent på fellesområder og langs veier/ gangstier.

Oppmøte ved Holum Skog Grendehus til en myk start med kaffe og kake. Vi deler oss i grupper og avtaler oppgaver/områder.

Det er en del greiner som ligger igjen etter hugst – særlig i området langs Laueveien som vender ut mot Morteveien og et stykke oppover gangveien fra Grendehuset opp mot Laueveien. Vi ber om at beboere som har vært involvert i hugst på disse områdene, tar et særlig ansvar for opprydding her.

Dersom vi blir riktig mange, vil vi også gjøre noen tiltak på lekeplassen på fellesområdet ved Laueveien; eventuelt fjerne lekestativet som står her.

Ta med hansker, rive og ev. andre hendige redskaper og godt humør og bli med på årets vårpuss!!

Vi bestiller tre containere til dugnaden, to vil bli plassert ved Grendehuset og èn ovenfor lekeplassen øverst ved Laueveien. To av containerne vil være reservert til hageavfall, det er viktig at dette overholdes.

VIKTIG: Spesialavfall skal ikke kastes i noen av containerne!

Containerne er primært beregnet på dugnaden, men etter avsluttet dugnad kan beboere benytte ledig kapasitet frem til henting.

Håper å se deg – vel møtt!!

 

Hilsen styret